Аудіокнига "Лель і Полель - Іван Франко"

322
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Лель і Полель" українською мовою, автора Іван Франко. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Лель і Полель - Іван Франко» написана автором - Іван Франко ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Світлана Горлова. Жанр аудіокниги «Лель і Полель - Іван Франко» - "📚 Українська література / 📚 Роман" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Лель і Полель" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Лель і Полель - Іван Франко" в соціальних мережах: 
Роман Івана Франка «Лель і Полель» написаний ще у 1887 році польською мовою для конкурсу, оголошеного редакцією газети «Kurjer Warszawski». Цікаво відшукати сліди братів Калиновичів у сучасному місті Львові, де, згідно твору, жили близнюки Гнат та Владислав. Ось що читаємо у тексті роману: «Було це восени 1874 року. Брати Калиновичі займали гарну квартиру на вулиці Панській у флігелі. Квартира була розташована на другому поверсі й складалася із двох кімнат: невеликого салону й кухні. Незважаючи на те, що це парубоцька квартира, все ж вона була обставлена з незвичайним смаком і практично далеко від усякого фальшивого блиску й пишноти; зате порядок в ній всюди був зразковий, чистота бездоганна.» Беремо карту і шукаємо на ній згадану у книзі вулицю Панську. Однак пошуки виявляються марними, адже сьогодні серед львівських вулиць такої немає. Чому? Бо це колишня назва частини сучасної вулиці Івана Франка. Вона розташовувалася вздовж трамвайної колії від сучасної площі Соборної до початку вулиці Зеленої. Тільки ж номера будинку ми не знаємо......

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Лель і Полель - Іван Франко», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Лель і Полель - Іван Франко"