Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Слово за тобою, Сталіне - Володимир Винниченко

Аудіокнига "Слово за тобою, Сталіне - Володимир Винниченко"

405
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Слово за тобою, Сталіне" українською мовою, автора Володимир Винниченко. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Слово за тобою, Сталіне - Володимир Винниченко» написана автором - Володимир Винниченко ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Микола Козій. Жанр аудіокниги «Слово за тобою, Сталіне - Володимир Винниченко» - "📚 Українська література / 📚 Історична проза / 📚 Роман" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Слово за тобою, Сталіне" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Слово за тобою, Сталіне - Володимир Винниченко" в соціальних мережах: 
В романі «Слово за тобою, Сталіне» з промовистим підзаголовком «Політична концепція в образах», В. Винниченко зробив спробу дати свій власний сценарій розгортання подій світової історії в найближчому майбутньому.

У романі дано блискучу характеристику радянського устрою, як специфічної форми експлуататорської держави, що відрізняється від традиційних капіталістичних лише незрівнянно більш високим рівнем визиску працюючих мас та ступенем несвободи. Письменник покладає багато надій на розповсюдження в суспільстві колектократичних ідей, але головною умовою початку процесу трансформації світу він все ж вважає добру волю найбільшого з радянських вождів.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Слово за тобою, Сталіне - Володимир Винниченко», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Слово за тобою, Сталіне - Володимир Винниченко"