Аудіокнига "Голова Якова - Любко Дереш"

252
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Голова Якова" українською мовою, автора Любко Дереш. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Голова Якова - Любко Дереш» написана автором - Любко Дереш ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Галина Шумська. Жанр аудіокниги «Голова Якова - Любко Дереш» - "📚 Українська література / 📚 Сучасна проза" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Голова Якова" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Голова Якова - Любко Дереш" в соціальних мережах: 
Геніальний композитор Яків отримує від свого брата, політтехнолога, незвичну пропозицію - створити симфонію до відкриття Євро-2012. Темні отці, які стоять за цим замовленням, впевнені, що лише йому під силу створити музику, яка буде прологом до Апокаліпсиса ...

Рідна домівка стає для Якова в'язницею. Хоча поруч з ним і живуть два брати, чотири музи і один злий геній, ні ноти не звучить в його серці ... Щоб знайти потрібні звуки, йому доведеться зіграти на найпотаємніших струнах душі, померти і відродитися знову.....

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Голова Якова - Любко Дереш», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Голова Якова - Любко Дереш"