Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Дерево, що росте в мені - Жанна Куява

Аудіокнига "Дерево, що росте в мені - Жанна Куява"

192
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Дерево, що росте в мені" українською мовою, автора Жанна Куява. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Дерево, що росте в мені - Жанна Куява» написана автором - Жанна Куява ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Ліна Музир. Жанр аудіокниги «Дерево, що росте в мені - Жанна Куява» - "📚 Українська література / 📚 Роман" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Дерево, що росте в мені" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Дерево, що росте в мені - Жанна Куява" в соціальних мережах: 
Кожна людина має душевний стрижень, який є основою її особистості. Таке собі живе дерево, яке росте десь у глибині. І це дерево можна виростити й дочекатися плодів… а можна й убити. Чеслава не одразу зрозуміла, що їй несила жити, зраджуючи себе. Мабуть, для того їй потрібно було знести втрату коханого, зраду та болісну образу… Але, так чи інакше, щастя чекає на кожного з нас. Треба тільки набратися терпіння.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Дерево, що росте в мені - Жанна Куява», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Дерево, що росте в мені - Жанна Куява"