Аудіокнига "Я - камінь - Наталія Дев'ятко"

233
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Я - камінь" українською мовою, автора Наталія Дев'ятко. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Просимо вибачення. Книга видалена на вимогу правовласника.
Аудіокнига українською «Я - камінь - Наталія Дев'ятко» написана автором - Наталія Дев'ятко ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Наталія Дев'ятко. Жанр аудіокниги «Я - камінь - Наталія Дев'ятко» - "📚 Українська література / 📚 Повісті й оповідання" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Я - камінь" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Я - камінь - Наталія Дев'ятко" в соціальних мережах: 

Новела "Я - камінь" присвячується Небесній Сотні.
"Я – камінь. Я лежав у земних надрах мільйони років і був частиною великої гранітної брили. Про таких кажуть, що ми – кістки землі, її твердь, основа і суть буття. Я спав, та не бачив снів. Вловлював вібрації землі і відгомін століть: кровопролитних битв, плачів розпачу, замріяних пісень і радісних побажань на весіллях. Та я спав, бо я – криця, я в глибині, і те, що відбувалося на поверхні, мене не обходило." ...

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Я - камінь - Наталія Дев'ятко», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Я - камінь - Наталія Дев'ятко"