Аудіокнига "Жінка з мечем - Леся Демська"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Жінка з мечем" українською мовою, автора Леся Демська. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Жінка з мечем - Леся Демська» написана автором - Леся Демська ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Галина Шумська. Жанр аудіокниги «Жінка з мечем - Леся Демська» - "📚 Українська література / 📚 Роман" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Жінка з мечем" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Жінка з мечем - Леся Демська" в соціальних мережах: 
Роман Лесі Демської «Жінка з мечем» написаний не у традиційному для письменниці стилі. Відмовляючись від містичного елементу, авторка надає перевагу класичній «історії з життя». Втрачене кохання, успіх жінки-художниці, поламані долі, інтриги колег та фатальність непродуманих вчинків — створюють яскраве психологічне тло сюжету, а детективне розслідування надає твору настроїв авантюрного роману. Що більше людина дозволяє комусь вирішувати за себе, то вищою стає ціна за добровільну відмову від свободи власного вибору.

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Жінка з мечем - Леся Демська», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Жінка з мечем - Леся Демська"