Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Білий вовк на чорному шляху - Надія Гуменюк

Аудіокнига "Білий вовк на чорному шляху - Надія Гуменюк"

271
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Білий вовк на чорному шляху" українською мовою, автора Надія Гуменюк. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Білий вовк на чорному шляху - Надія Гуменюк» написана автором - Надія Гуменюк ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Таїсія Дружинович. Жанр аудіокниги «Білий вовк на чорному шляху - Надія Гуменюк» - "📚 Українська література / 📚 Дитяча література" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Білий вовк на чорному шляху" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Білий вовк на чорному шляху - Надія Гуменюк" в соціальних мережах: 
Кому б із нас не хотілося хоч краєчком ока зазирнути в інший часовий вимір? Маркіянові вдається навіть більше - він потрапляє в славне козацьке товариство, разом з друзями здійснює мандрівку від Січі до Берестечка, рятує старовинну книжку, за якою чомусь так вперто полюють вороги, вибирається з підземної неволі у замку, визволяє з татарського полону самого козацького гетьмана...
Про всі ці та інші захоплюючі пригоди йдеться в романі "Білий вовк на чорному шляху". А ще про те, що кожна людина мусить робити свій вибір і чинити по-козацьки, бо ж козак - душа правдива і смілива.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Білий вовк на чорному шляху - Надія Гуменюк», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Білий вовк на чорному шляху - Надія Гуменюк"