Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Автомобіль з Пекарської - Андрій Кокотюха

Аудіокнига "Автомобіль з Пекарської - Андрій Кокотюха"

415
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Автомобіль з Пекарської" українською мовою, автора Андрій Кокотюха. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Автомобіль з Пекарської - Андрій Кокотюха» написана автором - Андрій Кокотюха ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Євген Нищук. Жанр аудіокниги «Автомобіль з Пекарської - Андрій Кокотюха» - "📚 Українська література / 📚 Аудіо-вистава / 📚 Детектив" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Автомобіль з Пекарської" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Автомобіль з Пекарської - Андрій Кокотюха" в соціальних мережах: 
Львів, 1911 рік. У центрі міста, на вулиці Пекарській, у власному розкішному автомобілі знайдено мертвою доньку нафтового магната. У вбивстві підозрюють її таємного коханця. Це – Густав Сілезький, один із королів львівського злочинного світу. Він може довести свою невинність. Та докази готовий довірити лише одній людині – Климові Кошовому, який повинен знайти справжнього вбивцю, аби витягнути давнього знайомого з тюрми. У пошуках йому допомагає вірний друг Йозеф Шацький, і разом вони розкривають брудні таємниці з життя міської аристократії. Люди в масках, кримінальні ватажки, мільйонери, провокатори – підозрюються всі. І все ж найбільший ризик для Клима Кошового – це те, що його приватне розслідування категорично не подобається впливовій красуні Магді Богданович...

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Автомобіль з Пекарської - Андрій Кокотюха», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Автомобіль з Пекарської - Андрій Кокотюха"