Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Чотири дороги Назустріч 4 - Леся Романчук

Аудіокнига "Чотири дороги Назустріч 4 - Леся Романчук"

229
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Чотири дороги Назустріч 4" українською мовою, автора Леся Романчук. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Чотири дороги Назустріч 4 - Леся Романчук» написана автором - Леся Романчук ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Таїсія Дружинович. Жанр аудіокниги «Чотири дороги Назустріч 4 - Леся Романчук» - "📚 Українська література / 📚 Роман" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Чотири дороги Назустріч 4" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Чотири дороги Назустріч 4 - Леся Романчук" в соціальних мережах: 
Якщо в жіночій сумочці лежить пістолет, він неодмінно мусить вистрелити. І часто куля влучає не у ворога, а в найдорожче.. І не тому, що так хотіла, а просто усередині оселився СТРАХ - завеликий для жіночого серця..
Ми віримо - а нас зраджують. Ми допомагаємо, а від нашої допомоги відмовляються. Боляче. Гірко. І тоді на допомогу приходить.. та краще б він не приходив!

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Чотири дороги Назустріч 4 - Леся Романчук», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Чотири дороги Назустріч 4 - Леся Романчук"