Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Джури і підводний човен - Володимир Рутківський

Аудіокнига "Джури і підводний човен - Володимир Рутківський"

434
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Джури і підводний човен" українською мовою, автора Володимир Рутківський. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Джури і підводний човен - Володимир Рутківський» написана автором - Володимир Рутківський ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Галина Шумська. Жанр аудіокниги «Джури і підводний човен - Володимир Рутківський» - "📚 Українська література / 📚 Дитяча література / 📚 Пригоди" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Джури і підводний човен" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Джури і підводний човен - Володимир Рутківський" в соціальних мережах: 
У цьому романі Володимир Рутківський знову постає блискучим оповідачем і чарівником слова. На тебе, любий слухачу, чекають неймовірні пригоди, шалені звитяги і нові відкриття. Разом з героями роману ти оборонятимеш Київ, перепливеш неприступні дніпровські пороги, розвідаєш таємниці підземної Хортиці, штурмуватимеш Очаківську фортецю. Ти також дізнаєшся, як Санько допоміг Грицикові стати непереможним воїном-характерником, чому Демко Дурна Сила знову змінив своє прізвисько, і як Телесикові з Чорториєм вдалося винайти підводний човен і перепливти на ньому Чорне море. А небезпеки... На те вони й небезпеки, аби їх долати.

Всі книги серії «Джури»:

1. Джури козака Швайки
2. Джури-характерники
3. Джури і підводний човен

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Джури і підводний човен - Володимир Рутківський», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Джури і підводний човен - Володимир Рутківський"