Аудіокнига "Археоскрипт - Василь Бережний"

384
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Археоскрипт" українською мовою, автора Василь Бережний. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Археоскрипт - Василь Бережний» написана автором - Василь Бережний ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Віктор Моключенко. Жанр аудіокниги «Археоскрипт - Василь Бережний» - "📚 Українська література / 📚 Фантастика" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Археоскрипт" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Археоскрипт - Василь Бережний" в соціальних мережах: 

"Археоскрипт" - це детективний роман від українського письменника Василя Бережного. Головний герой, археолог Олександр, прибуває на розкопки в Південну Америку, де планує знайти місце поховання наступного золотого артефакту. Але коли з'являється загадковий документ, знайдений в давній гробниці, що вказує на існування таємничого скрипту, все починається повзти з-під контролю. Олександр зіштовхується з потойбічними силами, які також прагнуть знайти скрипт і використовувати його для своїх злочинних цілей. Чим більше Олександр дізнається про документ, тим складніше стає його завдання - знайти скрипт, перш ніж він потрапить у руки злочинців. Книга сповнена загадок, пригод і дійсно небезпечних ситуацій, які триматимуть читача в напрузі до останньої сторінки.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Археоскрипт - Василь Бережний», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Археоскрипт - Василь Бережний"