Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Протирання дзеркала - Михайло Слабошпицький

Аудіокнига "Протирання дзеркала - Михайло Слабошпицький"

274
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Протирання дзеркала" українською мовою, автора Михайло Слабошпицький. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Протирання дзеркала - Михайло Слабошпицький» написана автором - Михайло Слабошпицький ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Михайло Слабошпицький. Жанр аудіокниги «Протирання дзеркала - Михайло Слабошпицький» - "📚 Українська література / 📚 Біографія / 📚 Сучасна проза" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Протирання дзеркала" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Протирання дзеркала - Михайло Слабошпицький" в соціальних мережах: 
Цієї книжки могло б і не бути, якби не втручання лікаря. Втручання не медичне (хоч воно теж було), а втручання в літературну біографію автора зі словами: «Пишіть, аби вижити! Це буде найкраща реабілітація для Вас!». Цієї книжки могло б не бути, якби не аура людей, комічних і повчальних сюжетів, неймовірних деталей доби, які живуть у дзеркалі часу автора. Однак вона є, і описане в ній ви точно не знайдете в підручнику з української літератури. І саме для цього автор протирає дзеркало…

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Протирання дзеркала - Михайло Слабошпицький», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Протирання дзеркала - Михайло Слабошпицький"