Аудіокнига "Знак Хаосу - Роджер Желязни"

288
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Знак Хаосу" українською мовою, автора Роджер Желязни. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Знак Хаосу - Роджер Желязни» написана автором - Роджер Желязни ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Sergio. Жанр аудіокниги «Знак Хаосу - Роджер Желязни» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Фантастика" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Знак Хаосу" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Знак Хаосу - Роджер Желязни" в соціальних мережах: 
У восьмій книжці циклу романів «Хроніки Амбера» Мерліна, головного героя другого п’ятикнижжя, переслідують невідомі вороги.
Це вони заманюють Мерліна у світ галюцинацій його приятеля Люка, де він зустрічається з героями Задзеркалля, сходиться у двобої з Вогняним Янголом, це вони стоять за його братом Юртом у жорстокій сутичці у Вежі Чотирьох Світів.
І, навіть роздивившись нарешті під Синьою Маскою обличчя, яке він найменше сподівався побачити, Мерлін усе ще дуже далекий від того, аби зрозуміти першопричини всього, що відбувається...

Всі книги серії «Хроніки Амбера»:

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Знак Хаосу - Роджер Желязни», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Знак Хаосу - Роджер Желязни"