Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Зарубіжна література » Знахідка у бібліотеці - Агата Крісті

Аудіокнига "Знахідка у бібліотеці - Агата Крісті"

521
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Знахідка у бібліотеці" українською мовою, автора Агата Крісті. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Знахідка у бібліотеці - Агата Крісті» написана автором - Агата Крісті ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Наталя Завальська. Жанр аудіокниги «Знахідка у бібліотеці - Агата Крісті» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Детектив / 📚 Роман" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Знахідка у бібліотеці" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Знахідка у бібліотеці - Агата Крісті" в соціальних мережах: 
Подружжя Бантрі вранці розбуджені схвильованими слугами — покоївка знайшла в бібліотеці труп молодої блондинки у вечірній сукні! Дівчина була задушена, за заявою лікаря, у цю ніч. Вбита не знайома нікому в будинку — ні полковникові Бантрі, ні місіс Бантрі, ні дворецькому, ні слугам. Прибула поліція починає розслідування. Одночасно з цим місіс Бантрі запрошує свою стару подругу, міс Марпл, щоб та глянула на місце події. Високо цінуючи розум міс Марпл, місіс Бантрі впевнена, що та знайде розгадку дивної події.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Знахідка у бібліотеці - Агата Крісті», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Знахідка у бібліотеці - Агата Крісті"