Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Зарубіжна література » Червоне і чорне (вистава) - Стендаль

Аудіокнига "Червоне і чорне (вистава) - Стендаль"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Червоне і чорне (вистава)" українською мовою, автора Стендаль. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Червоне і чорне (вистава) - Стендаль» написана автором - Стендаль ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Валерія Чайковська. Жанр аудіокниги «Червоне і чорне (вистава) - Стендаль» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Аудіо-вистава / 📚 Роман" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Червоне і чорне (вистава)" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Червоне і чорне (вистава) - Стендаль" в соціальних мережах: 
Сюжет першого великого прозового твору Анрі-Марі Бейль, відомий під псевдонімом Стендаль, узяв із реального життя.
Родину, де прототип головного героя був учителем, Стендаль добре знав, як і місце, де відбулася драма.
Дія роману охоплює майже 4 роки.
Роман письменника «Червоне і чорне» названий безсмертним шедевром 20 століття, і є одним з найкращих творів відомого французького письменника.
Його герой Жульєн Сорель - увійшов у світову літературу як уособлення непокірливої, волелюбної юності. Сорель вступив у самостійне життя після падіння Наполеона, у період Реставрації Бурбонів. При Наполеоні обдарований юнак, можливо, зробив би військову кар'єру. Але за свого часу єдину можливість просунутися в суспільсьві він вбачав у тому, щоб, закінчивши духовну семінарію, стати священиком.

У душі Сореля сперечаються дурні нахили і людяність, холодний розрахунок і романтична чутливість. Любовна інтрига і честолюбні мрії приводять його на гільйотину.

Ролі виконують народні артисти України.

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Червоне і чорне (вистава) - Стендаль», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Червоне і чорне (вистава) - Стендаль"