Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Зарубіжна література » Малюк - Аркадій і Борис Стругацькі

Аудіокнига "Малюк - Аркадій і Борис Стругацькі"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Малюк" українською мовою, автора Аркадій і Борис Стругацькі. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Малюк - Аркадій і Борис Стругацькі» написана автором - Аркадій і Борис Стругацькі ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Лесь Перистий. Жанр аудіокниги «Малюк - Аркадій і Борис Стругацькі» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Повісті й оповідання / 📚 Фантастика" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Малюк" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Малюк - Аркадій і Борис Стругацькі" в соціальних мережах: 
Науково-фантастична повість. Належить до циклу про Світ Полудня. У творі земляни досліджують безлюдну планету Ковчег, щоб переселити на неї мешканців планети Панта, над якою нависла загроза знищення. У процесі дослідження вони виявляють, що ця планета заселена негуманоїдною цивілізацією. Крім того, на Ковчезі дослідники знаходять розбитий земний корабель і хлопчика-підлітка, який зміг вижити у катастрофі, що зазнав зореліт його батьків багато років тому. Як з’ясувалося, негуманоїди Ковчега налагодили з ним контакт і допомогли пристосуватися до життя на планеті. Такий гуманізм негуманоїдної раси у творі братів Стругацьких показує наскільки багатогранним може бути існування розумних форм життя в межах всесвіту.

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Малюк - Аркадій і Борис Стругацькі», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Малюк - Аркадій і Борис Стругацькі"