Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Історія з грифом «Секретно» - Володимир В'ятрович

Аудіокнига "Історія з грифом «Секретно» - Володимир В'ятрович"

494
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Історія з грифом «Секретно»" українською мовою, автора Володимир В'ятрович. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Історія з грифом «Секретно» - Володимир В'ятрович» написана автором - Володимир В'ятрович ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Галина Шумська. Жанр аудіокниги «Історія з грифом «Секретно» - Володимир В'ятрович» - "📚 Українська література / 📚 Історична проза" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Історія з грифом «Секретно»" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Історія з грифом «Секретно» - Володимир В'ятрович" в соціальних мережах: 
Чому зраджували і чи зраджували? Чому ставали героями і чи справді ставали ними? Радянський Союз розпався чи був зруйнований? Відповіді на ці запитання десятиліттями ховали під грифами «Секретно».

Сьогодні історик Володимир В’ятрович, який на посаді директора архіву Служби безпеки України провів розсекречення раніше таємних архівів радянської спецслужби від ЧК до КГБ, розповідає про минуле України 1918—1991 років.

Книга написана у формі нарисів про різні аспекти роботи таємних органів і табірної системи СРСР — ГУЛАГу, про боротьбу українського визвольного руху на сході і заході країни, про унікальні долі священиків, котрі кинули виклик системі. Історик оприлюднює раніше не доступні справи, заведені «органами» на митців розстріляного відродження та дисидентів; розкриває причини Чорнобильської катастрофи і розповідає про останні відчайдушні спроби чекістів врятувати Союз.

Читач ознайомиться з методами глобальних інформаційних воєн ХХ століття з участю спецслужб провідних держав, побачить механізми депортацій та нутрощі в’язничної системи, знайде внутрішні причини розпаду «тюрми народів». І, можливо, зможе для себе відповісти на запитання, поставлені вище…

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Історія з грифом «Секретно» - Володимир В'ятрович», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Історія з грифом «Секретно» - Володимир В'ятрович"