Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Зарубіжна література » Кравець із Глостера - Беатрікс Поттер

Аудіокнига "Кравець із Глостера - Беатрікс Поттер"

188
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Кравець із Глостера" українською мовою, автора Беатрікс Поттер. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Кравець із Глостера - Беатрікс Поттер» написана автором - Беатрікс Поттер ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Ірина Чураченко. Жанр аудіокниги «Кравець із Глостера - Беатрікс Поттер» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Казка" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Кравець із Глостера" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Кравець із Глостера - Беатрікс Поттер" в соціальних мережах: 
Елен Беатрікс Поттер - популярна англійська дитяча письменниця й талановита художниця. Завжди любила малювати, а ще любила тварин і без кінця малювала саме їх. У її малюнках пухнасті звірятка мали імена, модно одягалися, одружувалися, мали дітей... Так поступово складався неповторний стиль прекрасної художниці. Пізніше Поттер почала писати про своїх вихованців дивовижні історії. Її чарівні казки про звірят, милі та добрі, з чудовими малюнками, люблять діти і дорослі у всьому світі, їх перекладено 35 мовами.

Кравець із Глостера - це історія про бідного кравця, який однією дуже холодною і важкою зимою намагається вижити в своїй крижаній майстерні. Він не сидить без роботи, у нього є замовлення від мера Глостера у якого скоро весілля. І все було б добре, якби кравець не був хворий, його долає втома, а їжі зовсім не залишилося. Але до великої радості, у нього в комоді живе сімейство добрих мишей, у яких цілих два завдання. Перша ухилятися від хитрого кота, а друга допомогти бідному кравцю виконати замовлення вчасно.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Кравець із Глостера - Беатрікс Поттер», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Кравець із Глостера - Беатрікс Поттер"