Аудіокнига "Країна Сніговія - Ірина Місяць"

185
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Країна Сніговія" українською мовою, автора Ірина Місяць. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Країна Сніговія - Ірина Місяць» написана автором - Ірина Місяць ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Ірина Місяць. Жанр аудіокниги «Країна Сніговія - Ірина Місяць» - "📚 Українська література / 📚 Казка" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Країна Сніговія" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Країна Сніговія - Ірина Місяць" в соціальних мережах: 
У цьому світі кожна людина (і навіть Сніговичок!) грає на музичному інструменті та з дитинства знає нотну грамоту. Цей світ сповнений дивами, натхненням і мудрістю. Десять казок про музику, що містяться у книжці, допоможуть дитині не лише полюбити музику на все життя, а й навчать її основним музичним поняттям. До того ж, ця книга допоможе дитині бути терплячою і працьовитою на шляху до своєї мети, адже, як сказав головний герой книги: «Коли є мрія – ти ніколи не втомишся її втілювати. Коли Бог кладе зернятко в серце, то треба неодмінно його проростити!»

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Країна Сніговія - Ірина Місяць», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Країна Сніговія - Ірина Місяць"