Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Антична література - Нінель Пащенко

Аудіокнига "Антична література - Нінель Пащенко"

190
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Антична література" українською мовою, автора Нінель Пащенко. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Антична література - Нінель Пащенко» написана автором - Нінель Пащенко ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Галина Довгозвяга. Жанр аудіокниги «Антична література - Нінель Пащенко» - "📚 Українська література / 📚 Історична проза" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Антична література" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Антична література - Нінель Пащенко" в соціальних мережах: 
З давнiх-давен людину, необiзнану з античною культурою, в Європi вважали неосвiдченою. Не лише тому, що вона не знала генiальних представників античного свiту, як ото Гомера чи Вергiлiя, котрих культурнiй людинi обов'язково слiд знати, але й тому, що саме там, вже в далекому свiтi грекiв i римлян, зародилися думки про невмирущi загальнолюдськi цiнностi, про правила спiлкування мiж людьми i моральнi взаємини мiж ними...

Пiдручник для студентiв вищих навчальних закладiв.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Антична література - Нінель Пащенко», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Антична література - Нінель Пащенко"