Аудіокнига "Січові гості - Пантелеймон Куліш"

228
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Січові гості" українською мовою, автора Пантелеймон Куліш. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Січові гості - Пантелеймон Куліш» написана автором - Пантелеймон Куліш ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Юлія Колісник. Жанр аудіокниги «Січові гості - Пантелеймон Куліш» - "📚 Українська література / 📚 Повісті й оповідання / 📚 Історична проза" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Січові гості" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Січові гості - Пантелеймон Куліш" в соціальних мережах: 
Тема історичних подій в Україні, зокрема козаччини та гайдамаччина, пронизують усю творчість Пантелеймона Куліша. У романтично-патріотичному ключі написаний твір «Січові гості». У ньому йдеться про відвагу та історію виникнення гайдамацького руху. «Січові гості» за жанром є оповіддю, така собі розповідь-спогад старого козака про своє життя в контексті історичних подій. Ця розповідь має підґрунтя в реальному житті. Вперше Пантелеймон Куліш почув подібні спогади від поляка, що брав участь у походах проти гайдамаків. Цікавим моментом є той факт, що Куліш зобразив гайдамаків у позитивному руслі, окреслюючи їхню роль, як борців проти пригнічення народу шляхтичами, тоді як в польському варіанті вони виступали в якості розбійників.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Січові гості - Пантелеймон Куліш», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Січові гості - Пантелеймон Куліш"