Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Меланхолійний вальс - Ольга Кобилянська

Аудіокнига "Меланхолійний вальс - Ольга Кобилянська"

285
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Меланхолійний вальс" українською мовою, автора Ольга Кобилянська. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Меланхолійний вальс - Ольга Кобилянська» написана автором - Ольга Кобилянська ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Юлія Лелека. Жанр аудіокниги «Меланхолійний вальс - Ольга Кобилянська» - "📚 Українська література" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Меланхолійний вальс" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Меланхолійний вальс - Ольга Кобилянська" в соціальних мережах: 
«Меланхолійний вальс» - новела Ольги Кобилянської, вперше надрукована 1898 року в Літературно-науковому віснику. Твір є даниною епохи модернізму. Це історія життя трьох жінок, які думками та світовідчуттям не вписувалися у формат пересічних жінок того часу.

Провідною темою новели є музика, мистецтво та їх вплив на людину, а також доля талановитого митця. У творі представлено три артистичні натури Ганни, Марти та Софії. Вони різні за характером, але їх об'єднує любов до краси, прагнення до гармонії, фізичної та духовної досконалості.

Художній аналіз їхніх думок та почуттів становить основний зміст твору. Героїні твору - сильні, вольові, самодостатні, горді та незалежні жінки, що прагнуть утвердитися в чоловічому світі. Вони не бояться лишитися незаміжніми, адже шукають щастя насамперед у собі. Мистецтво задовольняє їх запити.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Меланхолійний вальс - Ольга Кобилянська», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Меланхолійний вальс - Ольга Кобилянська"