Аудіокнига "Одіссея - Гомер"

262
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Одіссея" українською мовою, автора Гомер. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Одіссея - Гомер - 1-ша Бібліотека Аудіокниг Українською Мовою Безкоштовно

0
0
00

Гомер
Аудіокнига українською «Одіссея - Гомер» написана автором - Гомер ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Жанр аудіокниги «Одіссея - Гомер» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Аудіо-вистава" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Одіссея" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Одіссея - Гомер" в соціальних мережах: 
Давньо - грецька епічна поема.

Пройшло десять років після того, як пала Троя. Хитромудрого Одіссея тримає силою закохана у нього німфа Каліпсо. В цей час його дружина Пенелопа ледве відбивається від залицянь численних шанувальників, а її син Телемах, який встиг вже подорослішати, відколи батько відплив на війну, вирушає на його пошуки. За підтримки богів Одіссей нарешті звільняється від Каліпсо і рятується на плоту. Потрапляє до феаків, і там розповідає про свої митарства. А пригод у нього було чимало: тут вам і циклопи, і пожирачі лотосів, і сирени, і чаклунка, яка перетворила команду Одіссея на свиней.
Дуже цікава міфологічна історія, яка просякнута пригодами та вірним коханням.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Одіссея - Гомер», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Одіссея - Гомер"