Аудіокнига "Українська мрiя - Юрiй Канигiн"

199
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Українська мрiя" українською мовою, автора Юрiй Канигiн. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Українська мрiя - Юрiй Канигiн» написана автором - Юрiй Канигiн ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Ігор Мурашко. Жанр аудіокниги «Українська мрiя - Юрiй Канигiн» - "📚 Українська література" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Українська мрiя" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Українська мрiя - Юрiй Канигiн" в соціальних мережах: 
Книга про становлення Української національної ідеї. Юрій Канигін і Зеновій Ткачук у своїй книзі «Українська мрія» називають націоналізм «найпотужнішою ідеєю нашого часу, джерелом суспільної праці»: «Націоналізм виявився найпотужнішим ідейним рухом нашого часу. Він пробуджував у народів колоніальних і комуністичних держав спрагу до свободи, до національного визволення. В результаті цієї боротьби всього за 50 років було створено понад 100 національних держав. Націоналізм не лише виграв боротьбу з колоніалізмом в Африці та Азії, але й зумів потрощити «бетонний комунізм" СРСР...

В чому суть націоналізму? Коротко її можна сформулювати як прагнення людини і народу до свободи, як політичної так і економічної. Націоналізм не терпить тиранії ні над нацією, ні над особистістю, тому він так легко припадає до душі поневолених людей. Він однаково зрозумілий для людей різних релігій, бо відстоює головну прикмету божого творіння, як істоти від народження вільної».

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Українська мрiя - Юрiй Канигiн», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Українська мрiя - Юрiй Канигiн"