Аудіокнига "11.22.63 - Стівен Кінг"

865
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "11.22.63" українською мовою, автора Стівен Кінг. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «11.22.63 - Стівен Кінг» написана автором - Стівен Кінг ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Євген Перепелиця. Жанр аудіокниги «11.22.63 - Стівен Кінг» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Роман / 📚 Фантастика" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "11.22.63" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "11.22.63 - Стівен Кінг" в соціальних мережах: 
«11/22/63» — науково-фантастичний роман бестселер Стівена Кінга.

35-річний Джейк Еппінг, що викладає англійську мову в школі Лісбон Фоллс, штату Мен, підробляє, займаючись з дорослими. До Джейка потрапляє есе одного з учнів - жахлива, несамовита історія, написана від першої особи, про ніч, що сталася п'ятдесят років тому, коли батько Гаррі Даннінга, прийшовши додому, молотком убив його матір, брата і сестру. Незабаром після цього друг Джейка, Ел, що управляє місцевою закусочною, відкриває йому секрет: в його коморі знаходяться двері в 1958 рік. Він вирушає з Джейком у божевільну, але здійсниму місію, мета якої запобігти замаху на Кенеді. З цього часу для Джейка починається нове життя під ім'ям Джорджа Емберсона у його новому світі з Елвісом і президентом Кенеді, з неспокійним одинаком Лі Харві Освальдом та іншими.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «11.22.63 - Стівен Кінг», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "11.22.63 - Стівен Кінг"