Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Зарубіжна література » Планета людей - Антуан де Сент-Екзюпері

Аудіокнига "Планета людей - Антуан де Сент-Екзюпері"

232
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Планета людей" українською мовою, автора Антуан де Сент-Екзюпері. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Планета людей - Антуан де Сент-Екзюпері» написана автором - Антуан де Сент-Екзюпері ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Борис Лобода. Жанр аудіокниги «Планета людей - Антуан де Сент-Екзюпері» - "📚 Зарубіжна література" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Планета людей" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Планета людей - Антуан де Сент-Екзюпері" в соціальних мережах: 
«Планета людей» Антуана де Сент-Екзюпері – дивовижний твір. Це збірка нарисів, кілька різних історій – і все ж, при всій цій зовнішній роздробленості, цілісність думки – в її розвитку, у філософській глибині і художній виразності.
Як каже сам автор, літак допомагає ближче вивчити світ, відірвавшись від нього і піднявшись над ним, так і читач через прозорість нарису бачить і чує ясніше.
«Планета людей» – це книга про порятунок від самотності – в нічному небі, де не видно ніяких орієнтирів, або в безмежній пустелі.
Це книга про мужність, яке є у відповідальності перед тими, кого не можна залишити. Це книга про те, що істиною може володіти звичайнісінький селянин, якщо його праця розкриває в ньому найкращі сторони, якщо душа його росте на своєму «благодатному грунті». Істина людини – те, що робить її людиною. І велич – в здатності бути частиною цієї Планети Людей, любити і долати перешкоди. А не в силі або безумовній правоті.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Планета людей - Антуан де Сент-Екзюпері», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Планета людей - Антуан де Сент-Екзюпері"