Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Зарубіжна література » Сніданок у Тіффані - Трумен Капоте

Аудіокнига "Сніданок у Тіффані - Трумен Капоте"

336
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Сніданок у Тіффані" українською мовою, автора Трумен Капоте. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Сніданок у Тіффані - Трумен Капоте» написана автором - Трумен Капоте ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Анатолій Єчко. Жанр аудіокниги «Сніданок у Тіффані - Трумен Капоте» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Повісті й оповідання" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Сніданок у Тіффані" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Сніданок у Тіффані - Трумен Капоте" в соціальних мережах: 
Неймовірно атмосферна та сповнена ностальгії, повість «Сніданок у Тіффані» – це маленька книжка про велику мрію та вічні пошуки людиною того місця у світі, яке вона цілком могла б назвати своїм. Але коли темною стіною нависло минуле, від якого з усіх сил намагаєшся утекти, як відрізнити цей пошук від розпачливої втечі з заплющеними очима? Життя Голлі Ґолайтлі, привабливої та вишуканої молодої дівчини, на перший погляд може видатися справжнім втіленням мрії. З вікон її квартири на Мангеттені щоночі лунає гучна весела музика і рікою ллється шампанське. Мільйонери, голлівудські бонзи та гангстери вважають за честь бути її гістьми. Де б вона не з’являлася, вона миттєво спричиняє справжню сенсацію. Здається, весь Нью-Йорк лежить біля її ніг… Але за блискучим фасадом успіху криється розгублена та налякана людська істота, яка наосліп женеться за фантомами щастя, сама до кінця не вірячи у них, аби лише уникнути необхідності зупинитись та озирнутись назад...

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Сніданок у Тіффані - Трумен Капоте», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Сніданок у Тіффані - Трумен Капоте"