Аудіокнига "Перевтілення - Франц Кафка"

295
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Перевтілення" українською мовою, автора Франц Кафка. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Перевтілення - Франц Кафка» написана автором - Франц Кафка ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Владислав Писарев. Жанр аудіокниги «Перевтілення - Франц Кафка» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Повісті й оповідання / 📚 Фантастика" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Перевтілення" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Перевтілення - Франц Кафка" в соціальних мережах: 
Уявіть собі одного ранку прокинутись і зрозуміти, що ти більше не людина.
А комаха.
Саме це сталось з Грегорі Замзою. Молодим і успішним комівояжером в престижній фірмі. Він став гидотним жуком зовні, але всередині залишився людиною, тому що його розум лишився з ним і він розуміє все навколо, а сказати нічого не може. Грегорі був єдиними джерелом доходу в сім’ї. І тепер його близькі ледве-ледве зводять кінці з кінцями.

Лише його сестра проявляє жалість і заходить до нього в кімнату (де Грегорі зачинив його ж батько), щоб трохи там прибрати і принести їжі. Рідна мати взагалі не може на нього дивитись, бо в неї відразу починається панічний приступ астми. Сім’я бере до себе квартирантів, щоб мати хоча б якісь гроші на хліб, а ті в свою чергу ведуть себе жахливо та нахабно.

Ця історія про те, як людина, яка щиро любить своїх близьких, не отримує віддачі і поступово чахне. Грегорі бажав всім добра... навіть в своєму горі. Але завжди лишався незрозумілим для оточуючих. Йому не залишилось місця на землі в своєму новому вигляді.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Перевтілення - Франц Кафка», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Перевтілення - Франц Кафка"