Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Аудіодиктанти з української мови - Бріцина В.М.

Аудіокнига "Аудіодиктанти з української мови - Бріцина В.М."

170
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Аудіодиктанти з української мови" українською мовою, автора Бріцина В.М.. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Аудіодиктанти з української мови - Бріцина В.М.» написана автором - Бріцина В.М. ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Жанр аудіокниги «Аудіодиктанти з української мови - Бріцина В.М.» - "📚 Українська література / 📚 Повісті й оповідання" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Аудіодиктанти з української мови" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Аудіодиктанти з української мови - Бріцина В.М." в соціальних мережах: 
Опанування тонкощами грамотного письма — запорука успіху в будь-якій царині людської діяльності. Погодьмося, ні інженеру, ні лікарю, ні юристу, ні державному діячу не додають авторитету помилки, які підступно вкрадаються в написане. Більше того, одна-однісінька помилка може завдати непоправної шкоди іміджу успішного, впевненого в собі професіонала. І навпаки: грамотне письмо свідчить про гарну освіту та високий рівень культури — а це завжди цінують і роботодавці, і колеги. Тож не буде перебільшенням сказати: якщо ви оволодієте ним, успіх у професійній діяльності вам гарантовано.

Викладено PDF книгу з текстами усіх диктантів і критеріями оцінювання, а також аудіофайли диктантів, начитаних викладачами-філологами. Кожен диктант читається відповідно до методичних вимог: спочатку звучить повний текст для ознайомлення з його змістом, потім тричі кожне речення: для ознайомлення, для запису (з необхідними паузами) та для перевірки. Після написання диктанту весь текст знову звучить для перевірки.

А все, що вам потрібно — це плеєр або комп'ютер, аркуш паперу та ручка. Тож не гайте часу — мерщій до роботи! І, повірте, успіх не забариться.

Бажаємо вам тільки відмінних оцінок!


Подивитись онлайн файл: z-ukrayinskoyi-movi.pdf
Перепрошуємо, але у вас немає доступу для скачування файлів з нашого сервера.

Зміст:

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Аудіодиктанти з української мови - Бріцина В.М.», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Аудіодиктанти з української мови - Бріцина В.М."