Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Homesick. Той, що сумує за домом (Авторські читання) - Богдан Береза

Аудіокнига "Homesick. Той, що сумує за домом (Авторські читання) - Богдан Береза"

195
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Homesick. Той, що сумує за домом (Авторські читання)" українською мовою, автора Богдан Береза. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Homesick. Той, що сумує за домом (Авторські читання) - Богдан Береза» написана автором - Богдан Береза ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Богдан Береза. Жанр аудіокниги «Homesick. Той, що сумує за домом (Авторські читання) - Богдан Береза» - "📚 Українська література / 📚 Роман" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Homesick. Той, що сумує за домом (Авторські читання)" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Homesick. Той, що сумує за домом (Авторські читання) - Богдан Береза" в соціальних мережах: 
Роман-есей Богдана Берези - третя книжка автора - видання щоденників, які він вів, мешкаючи декілька років у Нью-Йорку. Його спостереження, роздуми і враження безпрецедентні в нашій літературі за правдивістю й щирістю. Щоденники, в яких на кожній сторінці, штрих за штрихом використовується портрет сучасної Америки. Такої, якою її побачив автор.

Читачі довідаються з перших вуст, як нині живеться українським заробітчанам за океаном, у країні, міф про яку так міцно вкорінений у свідомості нашої спільноти, особливо, в Галичині.

Книга справді не відпускає читача від першої і до останньої сторінки

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Homesick. Той, що сумує за домом (Авторські читання) - Богдан Береза», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Homesick. Той, що сумує за домом (Авторські читання) - Богдан Береза"