Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Казка старого млина - Спиридон Черкасенко

Аудіокнига "Казка старого млина - Спиридон Черкасенко"

216
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Казка старого млина" українською мовою, автора Спиридон Черкасенко. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Казка старого млина - Спиридон Черкасенко» написана автором - Спиридон Черкасенко ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) сім'я Голодишин. Жанр аудіокниги «Казка старого млина - Спиридон Черкасенко» - "📚 Українська література / 📚 Драмa" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Казка старого млина" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Казка старого млина - Спиридон Черкасенко" в соціальних мережах: 
Берег річки, на березі старий млин. Смеркає, сходить місяць. На призьбі млина сидить старий дід-мельник і вголос розмірковує про весну, що прийшла у степ. Смеркає, і дід, позіхнувши, зникає у млині. На берег до млина виходять інженер Густав Вагнер з лакеєм Трохимом і землемір Крамаренко. Всі троє зморені після тяжкого дня роботи, вони влаштовуються на нічліг прямо на березі річки.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Казка старого млина - Спиридон Черкасенко», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Казка старого млина - Спиридон Черкасенко"