Аудіокнига "Прокляті любов'ю - Сімона Вілар"

274
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Прокляті любов'ю" українською мовою, автора Сімона Вілар. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Прокляті любов'ю - Сімона Вілар» написана автором - Сімона Вілар ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Тетяна Дюпіна. Жанр аудіокниги «Прокляті любов'ю - Сімона Вілар» - "📚 Українська література / 📚 Сучасна проза / 📚 Роман" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Прокляті любов'ю" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Прокляті любов'ю - Сімона Вілар" в соціальних мережах: 
Агов!!! Доле, де ти? Де ти, провидіння? Невже у житті існують тільки гроші, інтриги та підступи, а долею керують обов’язок, влада та безчестя? Вона ще молода, надзвичайно приваблива, хоча вже й королева. Вона вже заміжня, дружина, того самого потворного стариганя, якого так ненавиділа, боялася і якому сліпо покорилася! Тепер Велика Франція чекає на спадкоємця трону!!! А як же бути їй, як убити в собі справжні почуття, як вирвати із серця кохання, як витримати зраду?!! Що ж, у монархів є своє прокляття. Прокляття любов’ю для чарівної Мері, яка запам’яталася читачам за книгою непервершеної Сімони Вілар «Любов прокляття королів». Тепер її життя не менш захопливе, драматичне, чи то пак, трагічне. А може, десь на обрії зажевріє промінчик щастя?

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Прокляті любов'ю - Сімона Вілар», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Прокляті любов'ю - Сімона Вілар"