Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Українська культура - Іван Огієнко

Аудіокнига "Українська культура - Іван Огієнко"

203
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Українська культура" українською мовою, автора Іван Огієнко. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Українська культура - Іван Огієнко» написана автором - Іван Огієнко ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Юрій Рудник. Жанр аудіокниги «Українська культура - Іван Огієнко» - "📚 Українська література / 📚 Історична проза" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Українська культура" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Українська культура - Іван Огієнко" в соціальних мережах: 
Ця книга, що вперше побачила світ 1918 року в Києві, кілька разів перевидавалася згодом за кордоном. Вона на багато літ стала настільним посібником для сотень тисяч на­ших земляків у близьких і далеких діаспорах. На Батьківщині ж "Українська культура" протягом усіх підрадянських років була заборонена. Передусім за той ко­лосальний пізнавальний і виховний заряд, закладений тут. Вона поширювалася нелегально і робила головну справу: спонукала народ думати, підніматися з колін, позбуватися насаджуваного століттями чуття хохла, малороса з вихоло­щеною національною свідомістю, з принизливим комплек­сом меншовартості. Для широкого кола читачів.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Українська культура - Іван Огієнко», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Українська культура - Іван Огієнко"