Аудіокнига "Роман юрби - Валерій Шевчук"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Роман юрби" українською мовою, автора Валерій Шевчук. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Роман юрби - Валерій Шевчук» написана автором - Валерій Шевчук ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Василь Довжик. Жанр аудіокниги «Роман юрби - Валерій Шевчук» - "📚 Українська література / 📚 Роман" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Роман юрби" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Роман юрби - Валерій Шевчук" в соціальних мережах: 
Роман Валерія Шевчука займає особливе місце в творчому доробку письменника – це монументальне художнє полотно з великою кількістю героїв, створене автором з 1972-го по 1991 рік, що є відбитком тієї епохи з її житейськими перипетіями та колізіями. В основі роману (а він в новелах-оповідках) – зображення життя окремої вулиці в провінційному місті, яке ще зберігало давню мораль і звичаї, але вони вже тратились і розкладалися під важкими ударами та налягами XX ст. Та попри ці втрати людина, як з’являється у творі, завжди залишає в собі часточку світла.

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Роман юрби - Валерій Шевчук», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Роман юрби - Валерій Шевчук"