Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Казка про королевича та залізного вовка - Українська народна казка

Аудіокнига "Казка про королевича та залізного вовка - Українська народна казка"

192
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Казка про королевича та залізного вовка" українською мовою, автора Українська народна казка. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Казка про королевича та залізного вовка - Українська народна казка» написана автором - Українська народна казка ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Галина Кутасевич. Жанр аудіокниги «Казка про королевича та залізного вовка - Українська народна казка» - "📚 Українська література / 📚 Казка" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Казка про королевича та залізного вовка" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Казка про королевича та залізного вовка - Українська народна казка" в соціальних мережах: 
За те, що не послухався королевич батька та відімкнув залізного вовка, король пообіцяв вигадати для малого найстрашнішу кару. Злякавшись батькових погроз, королевич втікає до лісу, де зустрічає того самого вовка-невільника. Ось тут і починаються для хлопчика справжні дива. Давній знайомий сповна віддячить йому за врятоване життя…

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Казка про королевича та залізного вовка - Українська народна казка», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Казка про королевича та залізного вовка - Українська народна казка"