Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Блокпост (Авторські читання) - Борис Гуменюк

Аудіокнига "Блокпост (Авторські читання) - Борис Гуменюк"

270
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Блокпост (Авторські читання)" українською мовою, автора Борис Гуменюк. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Блокпост (Авторські читання) - Борис Гуменюк» написана автором - Борис Гуменюк ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Борис Гуменюк. Жанр аудіокниги «Блокпост (Авторські читання) - Борис Гуменюк» - "📚 Українська література / 📚 Книги про війну / 📚 Історична проза" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Блокпост (Авторські читання)" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Блокпост (Авторські читання) - Борис Гуменюк" в соціальних мережах: 
«Блокпост» - це нова книга Бориса Гуменюка, в якій ідеться про події в Україні часів Майдану і війни на Донбасі. Як стверджує сам автор: «Я не знаю, який там із мене вояка, скоріш за все – «так собі», але свій суб’єктивний кут війни намагаюся тримати усіма доступними мені засобами. Сподіваюся, колись із таких суб’єктивних картинок складеться одна правдива мозаїка».

Більшість текстів, що є в книзі, з’являлися спершу на Фейсбуці і є різними за стилем. Це публіцистичні нотатки, художня проза і вірші. В дизайні книжки збережено вузький формат стрічки новин Фейсбука, а різними шрифтами позначено різні жанри і стилі творів.

За словами самого автора, він свідомо уникав літературщини, акторства, бо тему війни не можна імітувати. Її треба просто фіксувати, каже Б.Гуменюк, десь додаючи певної художньої і жанрової форми, але короткої. Адже стан війни не налаштовує на розлогий формат. Тут треба встигнути розпочати і завершити текст, поки живий…

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Блокпост (Авторські читання) - Борис Гуменюк», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Блокпост (Авторські читання) - Борис Гуменюк"