Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Із життя психів - Тетяна Винокурова-Садиченко

Аудіокнига "Із життя психів - Тетяна Винокурова-Садиченко"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Із життя психів" українською мовою, автора Тетяна Винокурова-Садиченко. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Із життя психів - Тетяна Винокурова-Садиченко» написана автором - Тетяна Винокурова-Садиченко ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Сергій Бобров. Жанр аудіокниги «Із життя психів - Тетяна Винокурова-Садиченко» - "📚 Українська література / 📚 Сучасна проза" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Із життя психів" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Із життя психів - Тетяна Винокурова-Садиченко" в соціальних мережах: 
В цій книжці живуть гремліни, кошеня, яке перетворюється на Сфінкса, Янгол і руде дівча, яке вивчає теорію відносності. І це просто історія про... психушку, про кохання, про пошуки змісту, який схований за склом розбитих люстерок.

Все дуже просто. Дівчинка чекає на янгола. Янгол шукає дівчинку. Вона не знає, що їй потрібен янгол, вона носить у кишені зламане люстерко, товаришує із своїм другим «я», виховує гремліна та вчить теорію відносності. Все дуже складно: янгол не може вийти з психіатричної лікарні, бо його крила зламані. Все дуже заплутано: психіатричною лікарнею подорожують привиди, а лікар і сам не відмовився б навідати психіатра.

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Із життя психів - Тетяна Винокурова-Садиченко», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Із життя психів - Тетяна Винокурова-Садиченко"