Аудіокнига "Корабель жінок - Яна Дубинянська"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Корабель жінок" українською мовою, автора Яна Дубинянська. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Корабель жінок - Яна Дубинянська» написана автором - Яна Дубинянська ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Таїсія Дружинович. Жанр аудіокниги «Корабель жінок - Яна Дубинянська» - "📚 Українська література / 📚 Повісті й оповідання" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Корабель жінок" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Корабель жінок - Яна Дубинянська" в соціальних мережах: 
До збірки «Корабель жінок» увійшли твори малої прози Яни Дубинянської. Дуже різні: за жанром, сюжетом, стилістикою, емоційним наповненням.

...Щасливе сімейне життя з коханою людиною — чи штучна матриця, за якою прихована давня трагедія? Моторошно.

...Чотири брати-лицарі і їхня сестра, «діва з волоссям кольору полум'я» — ні, чужинка, здатна послати їх на певну загибель. Мабуть, романтично.

...Трохи демагогії — і вчорашній ворог, приречений до страти, стає не просто спільником, а навіть лідером тих самих людей. Актуально, чи не так?

...Якщо жінка у поті чола заробляє на виживання, в той час як чоловік філософствує за чаркою про зірки і світобудову, — кого з них вважати розумною істотою?., з точки зору інопланетних месій? Не хвилюйтеся, це іронічно.

Читайте моторошні, романтичні, актуальні, іронічні оповідання — для будь-якого настрою, на будь-який смак.

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Корабель жінок - Яна Дубинянська», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Корабель жінок - Яна Дубинянська"