Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Сильне ім'я Надія. Розділ Ірак - Надія Савченко

Аудіокнига "Сильне ім'я Надія. Розділ Ірак - Надія Савченко"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Сильне ім'я Надія. Розділ Ірак" українською мовою, автора Надія Савченко. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Сильне ім'я Надія. Розділ Ірак - Надія Савченко» написана автором - Надія Савченко ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Соня Сотник. Жанр аудіокниги «Сильне ім'я Надія. Розділ Ірак - Надія Савченко» - "📚 Українська література / 📚 Книги про війну" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Сильне ім'я Надія. Розділ Ірак" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Сильне ім'я Надія. Розділ Ірак - Надія Савченко" в соціальних мережах: 
Старший лейтенант української армії, боєць з десятирічним досвідом, єдина льотчиця бомбардувальника СУ-24. Можна по-різному відноситись до постаті Надії Савченко, але в одному не заперечити — вона особистість, жінка з незламним характером, якому можуть позаздрити й чоловіки. Знаходячись у російському полоні, Надія продемонструвала українцям і всьому світу приклад мужності й непохитності. Там вона починає вести нотатки, які пізніше стали книгою.

Цією автобіографічною працею Надія намагається розповісти про себе правду і спростувати чутки та домисли, що останніми роками циркулюють навколо її імені. Які події передували викраденню і ув’язненню, що сама льотчиця думає про сучасну українську армію в цілому і антитерористичну операцію зокрема, і ще багато щирих відповідей міститься на сторінках книги «Сильне ім’я Надія».

Відкрито, без жодного кокетства, в притаманній їй прямій емоційній манері Надія відповідає на питання, що цікавить багатьох — ким є насправді Надія Савченко?

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Сильне ім'я Надія. Розділ Ірак - Надія Савченко», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Сильне ім'я Надія. Розділ Ірак - Надія Савченко"