Аудіокнига "Батько Махно - Ярослав Стельмах"

518
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Батько Махно" українською мовою, автора Ярослав Стельмах. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Батько Махно - Ярослав Стельмах» написана автором - Ярослав Стельмах ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Ігор Мурашко. Жанр аудіокниги «Батько Махно - Ярослав Стельмах» - "📚 Українська література / 📚 Історична проза" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Батько Махно" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Батько Махно - Ярослав Стельмах" в соціальних мережах: 
Чудовий український письменник Ярослав Стельмах дуже ретельно працював над словом. Я якось його запитав про що він пише. Ярослав відповів: "Пишу повість про Батька Махна", і показав мені уривки з майбутньої книги. Минуло кілька років. Ми сиділи на кухні, у Ярослава вдома, і я поставив йому все те ж питання. Він відповів: "Пишу про Махна". Я був здивований, бо вважав, що книга давно закінчена, проте з'ясувалося, що Ярослав не написав ще й половини. Я спочатку не зрозумів, чому він так повільно пише, але після того як прочитав уривки з майбутньої книги - всі питання відпали. Кожен рядок, кожне слово в книзі Ярослава були настільки ретельно прописані, що з першого погляду ставало зрозуміло - це була Література в найвищому сенсі цього слова. Дуже шкода, що таких письменників, яким був Ярослав Стельмах, - дуже мало. І не тільки на Україні ...

уривок інтерв'ю з Андрієм Кудіним

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Батько Махно - Ярослав Стельмах», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Батько Махно - Ярослав Стельмах"