Аудіокнига "Солодка Даруся - Марія Матіос"

467
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Солодка Даруся" українською мовою, автора Марія Матіос. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Солодка Даруся - Марія Матіос» написана автором - Марія Матіос ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Жанр аудіокниги «Солодка Даруся - Марія Матіос» - "📚 Українська література / 📚 Сучасна проза" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Солодка Даруся" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Солодка Даруся - Марія Матіос" в соціальних мережах: 
Це - українська історія 30-х - 70-х років минулого століття в її буковинському і галицькому ареалах. І, як завжди, - майже хірургічне проникнення у психологію і дії персонажів. "Драма на три життя", як визначила жанр "Солодкої Дарусі" сама письменниця, - моральне застереження-забобон про те, що історія і кожна окрема людина за всіх часів і режимів пов'язані однією пуповиною, а гріх і його спокута - явища майже осяжні, матеріальні. Це вражаюча, приголомшлива розповідь про безпощадні жорна історії, невитравлюване людське зло і незнищенне добро водночас, про природну толерантність людей різної крові і націй у часи історичних катаклізмів та про незбагненні пристрасті маленького людського серця.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Солодка Даруся - Марія Матіос», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Солодка Даруся - Марія Матіос"