Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Манускрипт з вулиці Руської - Роман Іваничук

Аудіокнига "Манускрипт з вулиці Руської - Роман Іваничук"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Манускрипт з вулиці Руської" українською мовою, автора Роман Іваничук. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Манускрипт з вулиці Руської - Роман Іваничук» написана автором - Роман Іваничук ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Тетяна Дюпіна. Жанр аудіокниги «Манускрипт з вулиці Руської - Роман Іваничук» - "📚 Українська література / 📚 Історична проза / 📚 Роман" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Манускрипт з вулиці Руської" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Манускрипт з вулиці Руської - Роман Іваничук" в соціальних мережах: 
До однотомника відомого українського письменника, лауреата премії імені Андрія Головка Романа Iваничука ввійшли історичні романи «Черлене вино» – про оборону останньої твердині Галицько-Волинського князівства – Олеського замку – в XV ст. і «Манускрипт з вулиці Руської» – про боротьбу львівського братства з унією в кінці XVI – на початку XVII ст., а також твір про сучасне місто та його трудівників – роман «Місто».

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Манускрипт з вулиці Руської - Роман Іваничук», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Манускрипт з вулиці Руської - Роман Іваничук"