Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Гостинець для президента - Савченко Віктор

Аудіокнига "Гостинець для президента - Савченко Віктор"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Гостинець для президента" українською мовою, автора Савченко Віктор. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Гостинець для президента - Савченко Віктор» написана автором - Савченко Віктор ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Надія Кашперовецька. Жанр аудіокниги «Гостинець для президента - Савченко Віктор» - "📚 Українська література / 📚 Повісті й оповідання / 📚 Фантастика" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Гостинець для президента" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Гостинець для президента - Савченко Віктор" в соціальних мережах: 
Ділянка землі в 2500 акрів між океаном, затокою і сельвою належала самому президентові компанії. Президент не скупився, наймаючи кращих архітекторів і будівничих для спорудження своєї триповерхової вілли — симбіозу зовнішньої старовини і внутрішнього модерну. То був, власне, замок, до якого, здавалося, не прикладала рук людина; він ніби сам виріс із землі, порозсувавши густу траву й кущі. Замок стояв на відкритій, порослій смарагдовою зеленню, площині. Біля нього не було ні доріг, ні навіть стежок, тільки злітна смуга, на якій, мов бабка на приколі, стояв блакитнокрилий спортивний літак...

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Гостинець для президента - Савченко Віктор», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Гостинець для президента - Савченко Віктор"