Аудіокнига "Людолови. Том1 - Зінаїда Тулуб"

1 159
0
15.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Людолови. Том1" українською мовою, автора Зінаїда Тулуб. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Людолови. Том1 - Зінаїда Тулуб» написана автором - Зінаїда Тулуб ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Микола Козій. Жанр аудіокниги «Людолови. Том1 - Зінаїда Тулуб» - "📚 Українська література / 📚 Історична проза" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Людолови. Том1" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Людолови. Том1 - Зінаїда Тулуб" в соціальних мережах: 
Один з найкращих українських історичних романів ХХ століття. До першого та другого томів зібрання творів Зінаїди Тулуб ввійшов історичний роман «Людолови» у двох книгах, що розкриває складний образ гетьмана Петра Конашевича-Сагайдачного. Його образ окрилив Зінаїду Тулуб на витворення панорамної хроніки життя України, Запорозької Січі, частково московії, Польщі і Туреччини в першій чверті XVII століття. Її творча уява, збагачена величезною кількістю історичних свідчень, фактів, переказів, легенд, дум, народних пісень, народила історичний роман «Людолови», в якому відтворено, як на чорних хлібах історії виростали, жили новим, художнім життям, образи тих, кому судилося поіменно залишитися в пам'яті народній, у літописах, історичних хроніках, українських думах, піснях, переказах, тих, хто ввійшов у вічність безіменно, але зі святим правом на безсмертя в хвилюючій історії народу, і тих, кому судилося бути зганьбленим людською пам'яттю за свої злочини, свавільства і підлоти.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Людолови. Том1 - Зінаїда Тулуб», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Людолови. Том1 - Зінаїда Тулуб"