Аудіокнига "Украдене щастя - Іван Франко"

436
0
15.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Украдене щастя" українською мовою, автора Іван Франко. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Украдене щастя - Іван Франко» написана автором - Іван Франко ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Вікторія Зайцева. Жанр аудіокниги «Украдене щастя - Іван Франко» - "📚 Українська література / 📚 Аудіо-вистава / 📚 Драмa / 📚 П'єса" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Украдене щастя" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Украдене щастя - Іван Франко" в соціальних мережах: 
У центрі сюжету - гуцульська родина - чоловік і жінка, котрі живуть далеко від села, десь у дрімучому лісі. І все б здавалося добре, якби одного дня до їхньої оселі не завітав таємничий незнайомець. У його серці і серці дружини спалахнула неймовірна пристрасть, котру вони не могли контролювати. Згодом про цей зв'язок дізнається чоловік, і лише жінка повинна вибрати з ким вона залишиться.
Драма надзвичайно чуттєва. Герої живі, кожен зі своїми думками і переживаннями. Сюжет захопливий, а мова автора дуже приємна і легка для сприйняття.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Украдене щастя - Іван Франко», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Украдене щастя - Іван Франко"