Аудіокнига "Нудота - Жан Поль Сартр"

509
0
15.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Нудота" українською мовою, автора Жан Поль Сартр. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Нудота - Жан Поль Сартр» написана автором - Жан Поль Сартр ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Тетяна Дюпіна. Жанр аудіокниги «Нудота - Жан Поль Сартр» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Роман" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Нудота" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Нудота - Жан Поль Сартр" в соціальних мережах: 
Роман «Нудота» - один з перших класичних художніх зразків екзистенціалізму у французькій літературі. Сартр зосереджується на емоціях, уяві та природі особистості, показує свою глибинну відразу до буржуазного суспільства. Життя володіє по-сартрівськи принциповою "відкритістю" і потребує певної завершеності. Антуан Рокантен, герой роману , який нічого не писав, окрім історичних нарисів і щоденника у фіналі роману вирішив написати книжку, створити роман: "Так. Книжку. Спочатку, звісно буде нудна, втомлива праця, яка не увільнить мене ні від існування, ні од відчуття, що я існую. Але настане така мить, коли книжку буде завершено, все буде позаду, і тоді трохи ясного світла проллється на моє минуле. І, може, в цьому світлі я дивитимусь на своє життя без відрази й огиди… і в минулому -- лише в минулому -- я прийму себе як блудного сина".

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Нудота - Жан Поль Сартр», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Нудота - Жан Поль Сартр"