Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » За екватор, до українців... - Анатолій Михайленко

Аудіокнига "За екватор, до українців... - Анатолій Михайленко"

189
0
15.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "За екватор, до українців..." українською мовою, автора Анатолій Михайленко. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «За екватор, до українців... - Анатолій Михайленко» написана автором - Анатолій Михайленко ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Надія Кашперовецька. Жанр аудіокниги «За екватор, до українців... - Анатолій Михайленко» - "📚 Українська література / 📚 Інше" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "За екватор, до українців..." займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "За екватор, до українців... - Анатолій Михайленко" в соціальних мережах: 
.....А чому ж вони, наші земляки-українці, аж за екватором опинились? — спитає невтаємничений читач. — Чи мало для них Дніпра-Славутича, який із віків витікає і, напоївши народи, що справіку живуть на його берегах, плине у вічність? Мало їм масних і тугих чорноземів, із яких колись годувались хлібом і сусідні країни? Мало лісів карпатських, озер поліських та волинських? Полів полтавських і степів таврійських?..
Отак, перед черговою подорожжю до розкиданих по світу земляків-українців, думаю і я, дошукуючись причин, які вічно зганяли мій народ із берегів Дніпра і Дністра, з родючого чорнозему Полтавщини, з карпатських верховин і кидали як не в Приморський край, то в Канаду, Бразілію чи Австралію, ба навіть у чорну Африку. І чому ж воно так велося, що на рідних теренах жити нам було важче, ніж у чужім краю? Не на задвірках же цивілізації Україна посіялась і вродилась, а в самісінькому центрі Європи, а бач, — маємо яку долю.....

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «За екватор, до українців... - Анатолій Михайленко», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "За екватор, до українців... - Анатолій Михайленко"