Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Дорогами Маклая - Олександр Іванченко

Аудіокнига "Дорогами Маклая - Олександр Іванченко"

209
0
15.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Дорогами Маклая" українською мовою, автора Олександр Іванченко. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Дорогами Маклая - Олександр Іванченко» написана автором - Олександр Іванченко ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Надія Кашперовецька. Жанр аудіокниги «Дорогами Маклая - Олександр Іванченко» - "📚 Українська література / 📚 Історична проза" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Дорогами Маклая" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Дорогами Маклая - Олександр Іванченко" в соціальних мережах: 
Письменник Олександр Іванченко багато років досліджував шляхи мандрівника. У своїй книжці «Дорогами Маклая» докладно розповів, як шанували папуаси українця і який величезний вплив він мав на них.

Ім'я цієї людини слушно займає одне з почесних місць у світовій науці. Немає материка, де б не побував Миклуха-Мак-лай. Його вітали в багатьох країнах світу. Але доля видатного філософа, антрополога, етнографа, анатома, біолога, географа, письменника, художника невіддільна від батьківщини — України. її він любив, нею пишався.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Дорогами Маклая - Олександр Іванченко», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Дорогами Маклая - Олександр Іванченко"