Аудіокнига "Дівчина у потягу - Пола Гоукінз"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Дівчина у потягу" українською мовою, автора Пола Гоукінз. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Дівчина у потягу - Пола Гоукінз» написана автором - Пола Гоукінз ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Жанр аудіокниги «Дівчина у потягу - Пола Гоукінз» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Роман" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Дівчина у потягу" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Дівчина у потягу - Пола Гоукінз" в соціальних мережах: 
Рейчел щодня о 8:04 сідає на той самий потяг і кожен день долає той самий маршрут. День-у-день, через вікно потяга, вона спостерігає за подружньою парою з будинку №15 та заздрить їхньому щастю. Ще зовсім недавно й вона жила неподалік, на тій самій вулиці, та була одружена з Томом, який покинув її заради своєї коханки — Анни. Одного дня, Рейчел бачить Меган — «щасливу» мешканку будинку №15 — в обіймах іншого чоловіка. А невдовзі Меган зникає без сліду.

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Дівчина у потягу - Пола Гоукінз», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Дівчина у потягу - Пола Гоукінз"