Аудіокнига "Рекреації - Юрій Андрухович"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Рекреації" українською мовою, автора Юрій Андрухович. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Рекреації - Юрій Андрухович» написана автором - Юрій Андрухович ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Юрій Андрухович. Жанр аудіокниги «Рекреації - Юрій Андрухович» - "📚 Українська література / 📚 Сучасна проза / 📚 Роман" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Рекреації" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Рекреації - Юрій Андрухович" в соціальних мережах: 
Пряна суміш карнавалу, містики, еротики, сповідальної щирості, що часом переходить в нещадне самовикриття, гумору, гротеску та епатажу. Тут миготять тіні Гоголя, Фрейда, Булгакова, Бахтіна, а сама проза — данина «фантастичному реалізму». І все це про те, як четверо молодих українських поетів відправляються в карпатське містечко на Свято Воскресаючого Духа і виявляються в самій гущі неймовірної фантасмагорії. Цикл оповідань, який увійшов до цієї книги,— свого роду «захалявна книжечка» молодика, який потрапив в армію на заході «совка».

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Рекреації - Юрій Андрухович», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Рекреації - Юрій Андрухович"